PERHATEKNO !!
Toto lan coro Ngonpet Pidio Sekan Nyutub ndek FILESDL.INFO

  1. Lebokno alamat Nyutub sek bener, nang nduwur kui
  2. Penceten tombol NgonPet
  3. Nek wes, delok en enek telu tombol, Pilihen sek endi sek awakmu senengi
  4. File Empetri sek Duowo mungkin ora iso ke jupuk, tak saranke pilihen format EmpePapat wae
  5. Kanggokno kanti bijak, ojo ngawor lan ojo sak karepmu dewe. Elingo karo sek gawe Urip, Urip mung sedelo

Loading...